Brasserie Kop of Munt bevindt zich midden in hartje van Gemert. Waar vroeger de AMRO Bank gevestigd zat, dit kunt u nog zien aan onze grote bank kluis die in zich in de kelder van het gebouw bevindt. Later heeft de opa van de eigenaresse het pand verbouwd en er een makelaardij van gemaakt die hij samen met zijn kinderen gerund heeft. Inmiddels is het pand overgenomen door een 3e generatie. Kleindochter Anouk heeft het omgetoverd tot een prachtige & sfeervol ingerichte brasserie waar nog diverse details van vroeger zichtbaar zijn.

Anouk staat dagelijks voor u klaar met een team vol jonge en enthousiaste mensen waarbij gastvriendelijkheid bovenaan staat. U kunt bij ons terecht voor een lekkere kop koffie met huisgemaakt gebak, een heerlijke lunch, een gezellige borrel en op vrijdag avond shared dining om te delen! Een uitgebreid diner met het beste vlees van eigen vee. Kom gerust een kijkje nemen!

Namens het hele team van Brasserie Kop of Munt: Smakelijk eten!

Het beste vlees
van eigen
vee

Veehandel van Lieshout, in 1965 opgericht in Bakel door opa Jan van Lieshout. Opa Jan ging destijds iedere week zelf het beste vee uitzoeken op de veemarkt in Den Bosch. Inmiddels is het bedrijf overgenomen door vader Leon van Lieshout. We zijn uitgegroeid tot een van de grootste verzamelcentra van Nederland.

Leon zoekt zelf het beste vee uit voor het beste vlees allemaal vanaf het Brabantse land. Via Slachterij Kouwenhoven bieden wij u dagelijks het beste kwaliteitsvlees van ons eigen vee.

  • Ma - do 10.30 tot 16.30
    Vrij - zon 10.30 tot 22.30